Lutzmannsburgi fürdő

 

A család fürdője, a Sonnentherme Lutzmannsburg- Frankenauban:

Európa vezető baby- és gyermek-termálfürdője

Sonnentherme termálfürdő a családok vízi oázisa - a kisbaba-ajánlatokkal kecsegtető"bébi-világ" bébimedencével, etető kuckóval, gyermek hálószobával, törpe konyhával, és gyermekfelügyelettel, a gyermekek számára létesített "funny waters" élményfürdősportmedencékkel, gyermekszaunával, óriás csúszdákkal, élménymedencékkel, activity medencével, és játékszobával, valamint a kikapcsolódni vágyó felnőtteknek a pihenőfürdőés a szauna-világ.

A burgenlandi Sonnentherme egészen közel - csupán néhány percnyire - fekszik a határhoz, így csupán csak 15 km-re Bükfürdőhöz is.

A Sonnentherme gazdag sport-, élmény és kikapcsolódási ajánlattal kápráztatja el vendégeit, az apróságok számára ez maga a vízi paradicsom. Ha élményre és pihenésre vágyik, akkor itt jó helyen jár ! A Sonnenthermébe Bükfürdőről pillanatok alatt eljuthat.

Egész évben nyári hangulat, meleg termáláramlatok és minden korosztály számára személyre szabott lubickolási és wellnessprogram - a Sonnentherme ideális élettér az egész család számára: a "Funny Waters" élményrészen soha sem lankad a kalandvágy, a kisbabák pedig a Babyworld-kínálatban lelhetik igazán örömüket.

Könnyed sportolást, valamint teljes ellazulást ígér a "Silent Dome" pihenőfürdő.


"KELLEMES KöZéRZET" - ezeket a szavakat Lutzmannsburgban csupa nagybetuvel írják. Kösse össze a kellemeset a hasznossal: 41°C alaphomérsékletu termálvíz - amely nátrium-kalcium-hidrogénkarbonátot tartalmaz - 650 méter mélyről tör fel és elsősorban a mozgásszervi és a vérkeringés betegségeire nyújt gyógyírt.

 

"Baby world" - Az ideális hely kisbabáknak

A Sonnentherme termálvize kedvező összetétele miatt kisbabák számára is nyugodt szívvel ajánlható. A termálfürdő Ausztria-szerte az apróságokIGAZI speciálisfürdőhelye. A "vízi pockok" és szüleik sok örömet lelnek a páratlan Babyworld- ajánlatban: itt senki sem néz rosszallóan, ha a kisbabák pelenkában lubickolnak a vízben - a "bébiúsztatóban" vagy az öt különböző, bébicsúszdával és vízi gombával felszerelt sekélyvízű játszómedence egyikében.

A babakocsikat a termálfürdő kasszájánál lehet térítésmentesen kikölcsönözni és a fürdő egész területére is be lehet vinni. Itt minden megtalálható, amire a kisbabának szüksége van - pelenkázó asztalok, járókák, libikókák és gyermeknyugágyak, valamint falra erősített "bébifotelek" (például az öltözokabinokban és az illemhelyeken). Szintén gondoltak a cumisüveg-melegítőre, az etetőszékekre, a gyermekkönyvekre és a játékokra. Az üzletet és az éttermet is az apróságok igényeihez alakították. Ezen kívül található itt egy gyermekjátszóház játékokkal és egy szabadtéri játszótér homokozóval.

 

A legkisebbek sportja

A meleg vízben történő mozgás három hónapos kortól pozitív hatással van a kisbabákra - ezt az orvostudomány is igazolta. A "legkisebb sportolók" körében - gondos szakfelügyelet mellett - a kisbabaúszás hódít: eközben vidáman fejleszthető az egyensúlyérzék és az izomzat.

 

 

 

 

 

 

"Funny Waters"

Vízi örömök felsőfokon: Az élményre vágyó vízi ördögfiókák Ausztria-szerte a "Funny Waters" élménymedencéhez zarándokolnak: a fő látványosság Európa leghosszabb, beltéri óriáscsúszdái, melyek egy 23 méteres toronyból startolnak. Mindezt a fény- és hangeffektusok teszik még érdekesebbé. További kalandok forrása a hullám-medence a barlanggal és a vízeséssel, a vadpark, az ugróhíd és a külső, szabadtéri medence.

 

 

 

Silent Dome 

A kikapcsolódni vágyók pihenőfürdője 
A Sonnentherme a nyugalomra vágyók és az egészséges életmód híveinek paradicsoma. A pazarul kialakított "Silent Dome" piheno-fürdőben teste-lelke kikap-csolódásra lel. A napsugarak és a fények birodalmában biztosan mindenki talál magának nyugágyat. Egyszerre ugyanis csak annyi vendéget engednek be, amennyi a rendelkezésre álló nyugágyak száma. A "Silent Dome" kizárólag a felnőttek világa, csak 16 éves kor felett szabad belépni a nyugalom e szentélyébe.

A pihenofürdő nagystílűen berendezett. A masszírozó sugarakkal és ülőpadkákkal felszerelt 400 m2-es medence (bent és kint) teljes ellazulást ígér.

 

Aqua-fitnesz és "Work Out"

Az aqua-fitnesz hatékony módszer arra, hogy megelőzze az izomhúzódásokat, valamint megszabaduljon a mindennapi feszültségtől és felesleges kilóitól. A víz ellenállásának köszönhetoen erosíti az izomzatot és a vérkeringést, növeli a szervezet állóképességét és erőnlétét. Ugyanakkor kíméli az izületeket, a szalagokat és az inakat, valamint oldja az izomgörcsöket. A speciális Activity-medencében különbözo vízi tréningprogramokat kínálnak. Az aqua - fitnesz -programon való részvétel ingyenes.

 

A szaunák csodálatos világa - Melegen ajánljuk 
A kínálat rendkívül színes - gyógynövényes - és fényszauna , aromagőzfürdő, Kneipp-kúra, pezsgőfürdő és két külső finnszauna. Itt valóban forróság önti el a vendéget: közel 100°C-os "izzasztókamra" után két hidegvízű medencében megmártózva érheti el a hőn vágyott lehulést. A kikapcsolódást a szaunakert, a pihenő helyiségek és a tetőterasz szolgálja.

 

 

 

 

Az étterem és a külso létesítmények

A vízben könnyen megéhezik az ember - Közép-Burgenland ismert ínycsiklandó ételeiről. A Sonnentherme önkiszolgáló éttermének kínálatában ilyen fogások sorakoznak. A fittséghez szükséges friss salátától a helyi specialitások és a nemzetközi konyhamuvészet híveinek ajánlott ételeken keresztül egészen a legkisebb ínyencek által szívesen habzsolt bébi táplálékokig terjed.


Az étterem 280 ülohellyel rendelkezik - innen gyönyörű kilátás nyílik a gyógyfürdő vidékére és a külső létesítményekre.

Olasz specialitásokkal várja ínyenceit a "Pizza & Pasta" á la carte étterem, ahol a megnyero atmoszféra is hozzájárul a vendégek jó közérzetéhez.


Külső létesítmények:

ezek valójában hidat képeznek a termálfürdő és Közép-Burgenland érintetlen természeti világa között. Ezen kívül található itt egy sekély gyerekmedence, egy homokozó, egy hatalmas sakktábla és elegendő tér a boccia-játékhoz.

"Fürdőköpeny-járatok" 
Kényeztetés magas fokon - ez Lutzmannsburgban magától értetődik. 

"Rolling Area" a kerékpárosoknak és a görkori szerelmeseinek a napfény országában


Mottónk a Sonnentherme körül: "Gurulva gördülékenyen." A "Rolling Area" a termálfürdő előtti Rolling Terminaltól startol és egy 52 km-es tükörsimára betonozott pályával hódítja a sportolni vágyókat, messze a zajos forgalomtól. Tanfolyamok szervezésével tarkítva az ajánlatot, mindenki számára lehetővé teszik a görkorizás nyújtotta élmények élvezetét, valamint alakformáló hatásának gyakorlását.

 

Szerezzen családjának, gyermekeinek egy felejthetetlen élményt ! Lepje meg egy Lutzmannsburg-i fürdőzéssel !  Büki szállásától csupán csak 12-15 km-re az osztrák-magyar határ közvetlen közelében !

Nyugati minőség, osztrák vendégszeretet !

www.sonnentherme.at

 

 


Kapcsolódó galéria:


««  «  1 2 3 4 5  »  »»
5 oldal, 39 összesen, 1-9


« Vissza az előző oldalra!
Gosztonyi Erzsébet szállásközvetítője Bükfürdőn - MagyarGosztonyi Erzsébet szállásközvetítője Bükfürdőn - DeutschGosztonyi Erzsébet szállásközvetítője Bükfürdőn - Czech