Elérhetőségek

Szállásközvetítés Bükfürdőn

9737 Bük,
Ifjúság u. 62
Telefon:
06-94-359-113

Főoldal

Gosztonyi Erzsébet - Irodavezető

Az egészség nem minden, de egészség nélkül a minden is semmi! 

Tisztelt Ügyfeleim, kedves leendő és régi Vendégek !

Szeretném Önöknek már most bejelenteni, hogy a cégemet az év végén  megszüntetem. Kirándulásokat már október 24-től  nem szervezünk.  Eljött az idő,  hogy a férjemmel együtt nyugdíjba vonuljunk. Mivel 2019-ben  nyugdíj mellett  a szállásfoglalásokat folytatni szándékozom egy egyszerűbb vállalkozási  formában, megtartom a jelenlegi elérhetőségeimet: a telefonszámokat, az e-mailt és weboldalt is. Természetesen a weboldal tartalma megváltozik, nem lesz többé kirándulás ajánlat, de  meg fogja találni  a hasznos és praktikus információkat  Bükről, valamint a szállásokról, amelyeket nálam tud foglalni.

A férjem a következő nyári szezonban  a 8+1  személyes Mercedes Sprinterével még azt tervezi, hogy a vendégeknek sofőrös autó bérlési lehetőséget biztosít.  Azt még nem tudjuk, hogy mekkora lesz erre az igény és a kereslet. Megpróbálja.  Ha személyszállításra  van szüksége, kérjen ajánlatot   az alábbi   címen:

Páll Istvan:  bus97buk@gmail.com  

T : 06 20 9623 710


Köszönöm a támogatást a hosszú évek során.

Remélem, 2019-ben ismét jó egészségben fogunk találkozni.


Tisztelettel:  Gosztonyi Erzsébet, az Ön házigazdája BükfürdőnSzállásközvetítés Bükfürdőn - MagyarSzállásközvetítés Bükfürdőn - DeutschSzállásközvetítés Bükfürdőn - Czech