Elérhetőségek

Onyx Tours Utazási Iroda, Bük

9737 Bük,
Ifjúság u. 62
Telefon:
06-94/558-318
06-94/359-113

Gyógykúra

Cellrubin diagnosztika és gyógyászat

Bükfürdőn, a fiziotherápiás Intézet első emeletén

 

A CELLRUBIN Egészségügyi Szolgáltató Betéti Társaságot 1995-ben alapítottuk. Az első két évben Sárváron a Gyógyfürdőben és a Danubius Termál Hotelben fogadtuk a gyógyulni vágyókat.

Bükfürdőn nyolc éve dolgozunk. A Fürdő elmúlt években történő átépítése és a Fizioterápiás Intézet bővítése révén pácienseinket kényelmes, jól felszerelt rendelőben, barátságos környezetben fogadjuk.

Pácienseink jelentős része az évek során visszatérő, kedves ismerősünkké vált. Honlapunk címe, a "laserdoktor" megszólítás is Tőlük származik. Betegeink között egyre több az aktív korosztályú vendég, akik kezeléseinket betegség megelőzési szándékkal veszik igénybe.

Rendelésünkre elsősorban a mozgásszervi fájdalmakkal, panaszokkal küszködőket, a civilizációs ártalmakban szenvedőket, a szív-érrendszeri és légúti betegeket, az egészségük megőrzéséért tenni akarókat várjuk.

Műszerparkunkat, terápiás lehetőségeinket folyamatosan bővítettük. A hatékony fájdalomcsillapításra elismerten alkalmas laserterápia mellett ma már a szervezet működését összerendező, harmonizáló mágnestér-kezelés, és a szív-keringési, valamint légúti megbetegedések okozta szöveti oxigénhiány megszüntetésére alkalmas oxigénterápia is betegeink rendelkezésére áll. A megszerzett tapasztalatok alapján állítottuk össze gyógycsomagjainkat, amelyekben kihasználjuk a kezelések egymást kiegészítő hatását.

 Csatolt fájl(ok):
Onyx Tours Utazási Iroda, Bük - MagyarOnyx Tours Utazási Iroda, Bük - DeutschOnyx Tours Utazási Iroda, Bük - Czech