A jövő játékait telepítik Bükfürdőre

A szennyvízátemelő áthelyezése volt az első, az év elején lezárt projektelem a hármas konzorciumban zajló, összesen 3 milliárd forintos turisztikai programban Bükfürdőn. De a többi projektelem is látványos fejlődésnek indult: Épül a konyha és zajlik a kempingfejlesztés.

Megkezdődött Bükfürdőn az egész régióban egyedülálló „élményközpont”, a Bükfürdő kemping és a termelőkonyha építése - közölte a Büki Gyógyfürdő Zrt.

A fejlesztések új ütemében a gokartpálya vonala is látszik már az udvaron, az épületen belül pedig a játékelemeket kezdték el telepíteni: készül az „élményközpont” és a játszóház is, amelyben többek között Magyarországon újdonságnak számítójátékokat is kipróbálhatnak majd a vendégek.

A játszóházban többek között Magyarországon újdonságnak számítójátékokat is kipróbálhatnak majd a vendégek.

Telepítenek repülős szimulátort is, amellyel a térség látnivalóit csodálhatják meg madártávlatból a vendégek. Ilyen típusú élményért korábban egészen Párizsig kellett utaznia a turistáknak, a nyári szezonban azonban már Bükfürdőn is elérhető lesz az élmény.

A központ galériájára egy méretarányos Formula–1-es autóreplika kerül majd, és terepasztalt is telepítenek „nyomozós” feladatokkal - hasonlóval a bükfürdői nyitásig csak Hamburgban találkozhatnak a vendégek. A központban egy büfé is helyet kap és mozitermeket is kialakítanak majd.

Közben a Büki Gyógyfürdő Zrt. is építkezik a Bükfürdő 2021 program keretein belül. Bővül a jelenleg három csillagos Thermal Kemping, többek között saját játszóteret kap majd, valamint készül a 800 adagos termelőkonyha is, amely egységes minőségű vendéglátást biztosít a fürdő vendégeinek.

https://turizmus.com/szallashely-vendeglatas/a-jovo-jatekait-telepitik-bukfurdore-1179991

http://www.funcity.hu/Csatolt fájl(ok):


Gosztonyi Erzsébet szállásközvetítője Bükfürdőn - MagyarGosztonyi Erzsébet szállásközvetítője Bükfürdőn - DeutschGosztonyi Erzsébet szállásközvetítője Bükfürdőn - Czech